Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Seçen, Atatürk Bulvarı Üzerindeki Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunup sohbet etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin farklı merkezlerinde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflara yönelik ziyaretlerini devam ettiriyor.

Başkan Seçen bu günde Atatürk Bulvarı üzerinde çeşitli mesleklerde uğraş veren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Seçen, esnafların belediyeden beklentileri konusunda isteklerini dinlerken, sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak da bilgiler verdi.

Bu arada Seçen, ziyaret ettiği bir işletmede bir öğrenci ile de sohbet etti ve derslerinde başarılar temennisini iletti.