Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Seçen, Atatürk Bulvarı Üzerindeki Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunup sohbet etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin farklı merkezlerinde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflara yönelik ziyaretlerini devam ettiriyor.

Başkan Seçen bu günde Atatürk Bulvarı üzerinde çeşitli mesleklerde uğraş veren esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Seçen, esnafların belediyeden beklentileri konusunda isteklerini dinlerken, sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak da bilgiler verdi.

Bu arada Seçen, ziyaret ettiği bir işletmede bir öğrenci ile de sohbet etti ve derslerinde başarılar temennisini iletti.