Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Belediye Başkanı Seçen, Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, mahalle muhtarlarıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. Seçen ’in makam odasında gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık başkanlığında şehir merkezindeki 21 mahalle muhtarı katıldı.

Şehir merkezinde görev yapan mahalle muhtarların mahallelerindeki sorunlar ve sorunların çözümü yönünde Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirildiği istişare toplantısında konuşan Belediye Başkanı Atilla Seçen, ortak akıl ve istişarelerle şehre kazandırılan hizmetlerin daha etkin hale getirilebileceğini özellikle 6 ay gibi kısa bir sürede mahalle muhtarlarının da yakın ilgi ve  destekleriyle ortaya koymaya azami bir çaba gösterdiklerini söyledi.

Bu tür istişare toplantısının hizmetlerin daha süratli ve daha fazla olarak halka ulaştırılabileceğine inandıklarını aktaran Seçen, muhtarlarla gerçekleştirilen istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık’ da, Belediye Başkanı Seçen’in göreve gelmesiyle birlikte muhtar-belediye ilişkisinin daha üst düzeylere ulaştığını belirterek, mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarının yanı sıra çöp konteynerlerinin sayısal olarak artmasını bu tür istişare toplantılarıyla gerçekleştiriliyor olmasına bağladıklarını ifade etti. Altınışık sağlanan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti.