Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Halk Günü Uygulaması Sürüyor

Nevşehirli vatandaşların yaşadığı sorun, beklenti ve dileklerini herhangi bir randevu almaksızın Belediye Başkanı Atilla Seçen’e iletme imkânı bulduğu halk günü uygulaması devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’in 3 Mayıs 2018 tarihinden itibaren göreve başladığı süreçten bugüne kadar başarı ile devam ettirdiği en önemli uygulamalardan biri olarak da değerlendirilen Halk Günü uygulamasına vatandaşlarında ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor.

Yoğun çalışma gündeminden arta kalan zamanlarında vatandaşlarla ve esnaf ve sanatkarlarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, çeşitli nedenlerden dolayı kendisi ile görüşme imkanı bulamayan vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Halk Günü uygulamasına çok sayıda vatandş katılıyor.

Herhangi bir randevuya bile gerek duyulmaksızın gerçekleştirilen halk gününde vatandaşlar, yaşadıkları sorunları bizzat Seçen’e aktarma imkânı bulurken, belediyeden beklenti ve dileklerini de Belediye Başkanı Seçen’e iletiyorlar.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, her şeyin en iyisine layık olarak gördükleri vatandaşların sorunlarını kendi sorunları gibi değerlendirerek ortak çözümler geliştirmeye özel bir gayret gösterdiklerini ifade etti.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B