Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen’den Refüj Düzenlemesine Katılan Kadınlara Teşekkür

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından Millet Caddesi üzerinde devam eden refüj çalışmasına katılan kadınları ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Millet Caddesi’nin refüj düzenlemesi aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞ-KUR) tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Nevşehir Belediyesi’nde istihdam edilen kadınların da çalışmaları ile devam eden Millet Caddesi üzerindeki refüj düzenlemelerini yakından inceledi.

Bu alandaki çalışmaları yürüten kadınlarla görüşen Seçen, sürdürülen çalışmalara katkı sağladıkları için kadınlara teşekkür etti.

Refüj düzenlemelerinin şehre yakışan bir görünüm içerisinde tamamlanması için  çaba harcadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seçen, bu alandaki çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için kadınların da büyük bir emek harcadıklarını belirtti.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112