Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen’den Refüj Düzenlemesine Katılan Kadınlara Teşekkür

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından Millet Caddesi üzerinde devam eden refüj çalışmasına katılan kadınları ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Millet Caddesi’nin refüj düzenlemesi aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞ-KUR) tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Nevşehir Belediyesi’nde istihdam edilen kadınların da çalışmaları ile devam eden Millet Caddesi üzerindeki refüj düzenlemelerini yakından inceledi.

Bu alandaki çalışmaları yürüten kadınlarla görüşen Seçen, sürdürülen çalışmalara katkı sağladıkları için kadınlara teşekkür etti.

Refüj düzenlemelerinin şehre yakışan bir görünüm içerisinde tamamlanması için  çaba harcadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seçen, bu alandaki çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için kadınların da büyük bir emek harcadıklarını belirtti.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B