Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Belediye Başkanı Seçen’den Refüj Düzenlemesine Katılan Kadınlara Teşekkür

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından Millet Caddesi üzerinde devam eden refüj çalışmasına katılan kadınları ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Millet Caddesi’nin refüj düzenlemesi aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞ-KUR) tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Nevşehir Belediyesi’nde istihdam edilen kadınların da çalışmaları ile devam eden Millet Caddesi üzerindeki refüj düzenlemelerini yakından inceledi.

Bu alandaki çalışmaları yürüten kadınlarla görüşen Seçen, sürdürülen çalışmalara katkı sağladıkları için kadınlara teşekkür etti.

Refüj düzenlemelerinin şehre yakışan bir görünüm içerisinde tamamlanması için  çaba harcadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seçen, bu alandaki çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için kadınların da büyük bir emek harcadıklarını belirtti.