Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Özel İnsanlar, Müzik Eğlence Programı Düzenliyor

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle 3 Aralık 2018 Pazartesi günü müzik eğlence programı düzenlenecek.

Nevşehir Belediyesi’ne bağlı olarak  Kıratlıoğlu Mahallesi’nde  hizmetlerini sürdüren Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren Özel İnsanlar ve eğiticileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle hazırlanan müzik eğlence programı,  3 Aralık 2018 Pazartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’ da başlayacak.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B