Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Seçen, Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi İle İlgili Brifing Aldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak Kentsel Tasarım Müdürü Ali Şener’den brifing aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Atatürk Bulvarı üzerinde Nevşehir Belediyesi ek hizmet binasında hizmet sunan Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Seçen, Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nevşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Merkez Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin olarak sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak Ali Şener’den bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi’nin TOKİ ile gerçekleştirdiği Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesinin ardından ortaya konulan ikinci büyük kentsel dönüşüm projesi konumundaki Merkez Karasoku Kentsel Dönüşüm  projenin ilk olarak başlatılmasının planlandığı eski Pazaryeri ve eski Zahire Pazarı civarındaki konut ve işyerlerinin hak sahipleriyle olan görüşmelere ilişkin olarak da bilgiler alan Belediye Başkanı Seçen, Nevşehir’in modern bir şehir görünümünü ortaya koyacağına inandığı projenin başarılı bir şekilde yürütülmesi için ellerinden gelen çabayı sergileyeceklerini ifade etti.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B