Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

NEVŞEHİR BELEDİYSPOR: 3 ŞİLE YILDIZSPOR: 1

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor’u 3-1 yenerek puanını 29’a yükseltti.

Gazi stadında oynanan ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın yanı sıra açık ve kapalı tribünü dolduran çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmada Nevşehir Belediyespor ,rakibi Şile Yıldızspor önünde oldukça başarılı bir futbol sergiledi.

Karşılaşmanın 8. Dakikasında Murat Tunç Behram’ın golü ile 1-0 öne geçen Nevşehirspor,24. Dakikada Tita’nın penaltıdan attığı gol ile  farkı 2’ye çıkarttı.

Golden 3 dakika sonra Nevşehir Belediyespor Naci’nin golü ile 3-0 öne geçti. Şile Yıldızspor’un golo ise 37. Dakikada Zafer kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da herhangi bir gol olmayınca Nevşehir Belediyespor 3-1 galip ayrılarak puanını 29’a çıkarttı.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112