Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

NEVŞEHİR BELEDİYSPOR: 3 ŞİLE YILDIZSPOR: 1

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor’u 3-1 yenerek puanını 29’a yükseltti.

Gazi stadında oynanan ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın yanı sıra açık ve kapalı tribünü dolduran çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmada Nevşehir Belediyespor ,rakibi Şile Yıldızspor önünde oldukça başarılı bir futbol sergiledi.

Karşılaşmanın 8. Dakikasında Murat Tunç Behram’ın golü ile 1-0 öne geçen Nevşehirspor,24. Dakikada Tita’nın penaltıdan attığı gol ile  farkı 2’ye çıkarttı.

Golden 3 dakika sonra Nevşehir Belediyespor Naci’nin golü ile 3-0 öne geçti. Şile Yıldızspor’un golo ise 37. Dakikada Zafer kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da herhangi bir gol olmayınca Nevşehir Belediyespor 3-1 galip ayrılarak puanını 29’a çıkarttı.