Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

NEVŞEHİR BELEDİYSPOR: 3 ŞİLE YILDIZSPOR: 1

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor’u 3-1 yenerek puanını 29’a yükseltti.

Gazi stadında oynanan ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın yanı sıra açık ve kapalı tribünü dolduran çok sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmada Nevşehir Belediyespor ,rakibi Şile Yıldızspor önünde oldukça başarılı bir futbol sergiledi.

Karşılaşmanın 8. Dakikasında Murat Tunç Behram’ın golü ile 1-0 öne geçen Nevşehirspor,24. Dakikada Tita’nın penaltıdan attığı gol ile  farkı 2’ye çıkarttı.

Golden 3 dakika sonra Nevşehir Belediyespor Naci’nin golü ile 3-0 öne geçti. Şile Yıldızspor’un golo ise 37. Dakikada Zafer kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da herhangi bir gol olmayınca Nevşehir Belediyespor 3-1 galip ayrılarak puanını 29’a çıkarttı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B