Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Üniversite Öğrencilerine Süt Ve Poğaça İkram Edildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde yarıyıl final sınavlarına katılan öğrencilere Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından Süt ve Poğaça ikramında bulunuldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi önünde, yarıyıl final sınavına katılan öğrencilere,   Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından oluşturulan stantta Poğaça ikramında bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi gezici İkram Sebilinde de öğrencilere sıcak süt ikramı yapılırken öğrenciler kendilerine sağlanan bu hizmetten dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’e teşekkür ettiler.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B