Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Halk Gününe Vatandaşlar İlgi Gösteriyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın belediyeden beklentileri başta olmak üzere istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm önerilerini ortaya koyduğu,  Halk Günü uygulamasını sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar,  randevu almaksızın Başkan Seçen ile birebir görüşme imkânı buluyor.

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği uygulamaya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaştırılan sorunları ilgili belediye başkan yardımcısı ve birim amirlerine ulaştırarak, halkın karşı karşıya bulunduğu sorunun en kısa süre içerisinde sonuçlandırılmasını sağlıyor.

Başkan Seçen, Halk Günü uygulamasını vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunların en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak amacına yönelik olarak başlattıklarını belirterek, uygulamaya vatandaşların da yoğun ilgi göstermesinden de büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B