Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Nevşehir Kalesi Ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi İdealkent Ödülü Kazandı

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’ Kent Araştırmaları Enstitüsü ve Kent Araştırmaları Dergisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası İ Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında düzenlenen İdealkent projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Sürdürülebilir Kentler ve Yerel Yönetimler ana teması ile Fransa’nın Strazburg kentinde,  Kent Araştırmaları Enstitüsü ve Kent Araştırmaları Dergisi ev sahipliğinde Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı(UCLG-MEWA) ve Fransa’nın önde gelen mimarlık okullarından ENSAS’ın işbirliği ile bu yıl 3.sü düzenlenen Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında ideal kent projeleri de yarıştı.

Türkiye’nin yanı sıra çok sayıda ülkeden yerel yönetimlerin katıldığı proje yarışmasında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi, düzenleme kurulu tarafından değerlendirilerek İdealkent Ödülü almaya hak kazandı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B