Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Kar Altında Nevşehir, Bir Başka Güzel

Nevşehir’de dünden beri etkili olan  kar yağışı, dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşimi ile birlikte  park ve bahçelerde  oldukça farklı bir güzelliği ortaya çıkardı.

Şehir merkezinde iki günden beri aralıksız yağan kar yağışı, sabah saatlerde yerini güneşli bir havaya bıraktı.

Kar yağışı ile Nevşehir Kalesi’ni çevreleyen bölgede bulunan dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşimi ve  şehir merkezinin değişik merkezlerinde bulunan park ve bahçeler farklı bir güzelliğe kavuşurken,  fotoğraf meraklıları için de ilginç görüntüler oluştu.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B