Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye’nin her alanda büyüme, kalkınma ve gelişme sinde ortaya konulan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılmasında medyanın vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında,  ülkemizde demokrasinin gelişerek kökleşmesinde oldukça etken olan gazetecilerin, toplumsal hayatın her alanında yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilenmesi için büyük bir önem arz ettiğini vurgulayan Seçen, oldukça zor ve meşakkatli bir süreç içerisinde görev yapan gazetecilerin de ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının gerektiğine inandığını kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen mesajında şunları dile getirdi : “ Ülkemizde  her alanda gösterilen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran  gazetecilerimizin, zor şartlar altında görev yaptıklarının bilinci içerisindeyiz. Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, sorunlara karşı da etkin çözüm önerileri ile toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde işlerliğinin sağlanmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve düşüncelerinin oldukça önemli olduğuna inanıyor değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyorum.”

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B