Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kapadokya Crowne Plaza’da düzenlenen yemekte,  Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle buluştu.

Nevşehir’deki yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra, internet haber site ve radyo yönetici ve çalışanlarının da hazır bulunduğu yemeğe Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz katıldı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, kendileri açısından oldukça önemli olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen dayanışma yemeğine katılımlarından dolayı Belediye  Başkanı  Atilla Seçen başta olmak üzere protokol mensupları ve gazetecilere teşekkür etti.

Ekici, gazeteciler olarak Nevşehir’in her alanda gelişmesi ve büyümesi adına yapılacak her türlü projede yer almayı sürdürecekleri belirtti.