Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Gazeteciler İle Yemekte Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kapadokya Crowne Plaza’da düzenlenen yemekte,  Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle buluştu.

Nevşehir’deki yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra, internet haber site ve radyo yönetici ve çalışanlarının da hazır bulunduğu yemeğe Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz katıldı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, kendileri açısından oldukça önemli olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen dayanışma yemeğine katılımlarından dolayı Belediye  Başkanı  Atilla Seçen başta olmak üzere protokol mensupları ve gazetecilere teşekkür etti.

Ekici, gazeteciler olarak Nevşehir’in her alanda gelişmesi ve büyümesi adına yapılacak her türlü projede yer almayı sürdürecekleri belirtti.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B