Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Sona Erdi

Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından  bu sabah saatlerinde başlatılan  şehir merkezindeki kar temizleme çalışmaları, gece boyunca gerçekleştirilen çalışmaların ardından sona erdi..

Nevşehir Belediyesi  tarafından oluşturulan Afet Koordinasyon Başkanlığında,  Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü  ve  Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ve   Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı çalışmalar, Atatürk Bulvarı üzerinde başlatılarak Borsa Kavşağı’na kadar tamamlanmıştı.

Öğleden sonra da Nevşehir Belediyesi  ekipleri  şehir içi trafiğinin rahat ve güvenli bir şekilde işleyişinin sağlanmasının yanı sıra, kaldırımların tamamen kardan temizlenmesine yönelik çalışmalarına Milli İrade Caddesi ,Saatçi Sinan Hoca Caddesi ve Osmanlı Caddesi’ni de kapsayan şekilde gerçekleştirildi.

Nevşehir Belediyesinin  araç filosundaki tüm iş makinalarının katıldığı kar temizliği çalışmalarında, kaldırımlarda biriken kar yığınları Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenirken, Fen İşleri  Müdürlüğü ekipler  kepçe ve greyderler yardımıyla da toplanan kar yığınlarını kamyon ve traktörlerle tarım alanlarına ve boş arazilere taşıdı.

Gece boyunca da devam eden çalışmalarda Pazaryeri civarı, Fişekçi Camii önü, Camii Kebir Caddesi, Keçeciler Caddesi, Belediye Caddesi ve Lale Caddesindekie kar yığınları temizlenerek şehir içerisindeki kar temizleme çalışmaları tamamlandı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B