Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Sporcusu Merve Gündüz, Bölge İkincisi Oldu

100 Evler Kümesi Mevkiinde Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Cevher Dudayev Mahallesinde Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masatenisi Ekibi, Antalya Yolcusu

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi  Masa Tenisi ekibi, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TOSSFED) tarafından 10-12 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek  2. Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Özel Sporcular 1. Bölge Şampiyonasına katılacaklar.

Çalışmalarını antrenör Tuğba İşiten nezaretinde Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Spor salonunda sürdüren Merve Gündüz ve Mesut Akkaya, Karadeniz, Güney Doğu ve İç Anadolu Bölgesini kapsayan 2. Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Özel Sporcular 1. Bölge Şampiyonasında birinciliği elde edebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi, 10-12 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya Kemer Limra Limak Otelde düzenlenecek Masa Tenisi Şampiyonasına idareci Zuhal Özdemir ve Antrenör Tuğba İşiten’in gözetiminde katılacak.