Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Sporcusu Merve Gündüz, Bölge İkincisi Oldu

100 Evler Kümesi Mevkiinde Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Cevher Dudayev Mahallesinde Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

Nevşehir Belediyespor Liderlik Koltuğuna Oturdu

TTF 3. Lig 1. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor deplasmanda Körfezspor’u 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Kocaeli Alpaslan Türkeş stadında oynanan Körfezspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, kulüp yöneticilerinin yanı sıra Nevşehir’in yanı sıra Kocaeli ve İstanbul’dan gelen çok sayıda Nevşehir Belediyespor taraftarı da izledi.

Deplasmanda taraftarlarının desteğini alan Nevşehir Belediyespor Körfezspor’u  5. Dakikada Metehan Andaç, 33 ve 88. dakikada Tunç Murat Behram ve 64. Dakikada Naci Bayraktaroğlu’nun golleriyle 4-0 yenmeyi başardı.

Nevşehir Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetle gol averajı ile liderlik koltuğuna oturdu.