Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Yenilenen Damat İbrahimpaşa Parkı, Halkın Buluşma Merkezine Dönüştü

Nevşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Damat İbrahim Paşa Parkı, çevre sakinlerinin buluşma merkezi haline dönüştü.

Nevşehir’in 15 Temmuz Mahallesinin en önemli çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı konumundaki Damat İbrahim Paşa Parkında,  Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında Damat İbrahim Paşa Parkı içerisinde basketbol sahası, spor kondisyon alanı ve çocuk oyun grupları yapılırken park alanı yeni yürüyüş yollarına kavuştu.

Çeşitli türdeki ağaçların da ekimlerinin yapıldığı park alanı içerisinde kamelyaların da yerleştirildiği park alanı otomatik sulama sistemi ile sulanabilir hale getirildi.

Damat İbrahim Paşa Parkı’nın yenilenen hali ile hizmete alınmasıyla birlikte çevre sakinleri çocukları ve torunlarını da yanlarına alarak park alanına koştu.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B