Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Arı İle Seçim Çalışmalarına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan Seçen, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek belediye başkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Seçen, Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Tahmis Caddesi, Ada Sokak ve Sarraflar Çarşısında faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde esnaflarla kısa sohbetlerde yapan Başkan Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnafların yakın ilgisi ile karşılandı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B