Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın Proje Tanıtım Toplantısına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlendiği proje tanıtım toplantısına katıldı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ nın ‘ Bir Hayalimiz Var Nevşehir’ başlığı altında yapacağı projelere ilişkin bilgiler verdiği proje tanıtım toplantısına,  61, 62, 63, 64 ve 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinin Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti il, ilçe ve belde teşkilat yöneticileri, AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaşın katıldı.

Proje tanıtım toplantısı öncesinde tanınmış Nevşehirli sanatçı Kürşad,  AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı için bestelediği şarkıyı seslendirdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunu tamamen dolduran vatandaşlara seslenen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, gönül belediyeciliği esaslı çalışmalarında bir büyük gülistan olarak değerlendirdikleri kadim şehir Nevşehir’de, yeni gönüller kurmak için bu yola çıktıklarını anlattı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, daha sonra Yenilenen Nevşehir, Turizmin merkezi Nevşehir, Sağlıklı ve Çevreci Nevşehir, Kültür, Sanat ve Spor Merkezi Nevşehir ve Sanayi ve Ticaretin Merkezi Nevşehir ana başlıkları halinde hayata geçirmeyi planladığı 50 projenin sunumunu yaparak, katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Proje tanıtımından sonra konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklanan bu projelerle Nevşehir’in her alanda ciddi gelişmeleri ortaya koyacağını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Ak Parti hükümetleri döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde de bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’da, 31 Mart seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısı daha sonra toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B