Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Park ve Yeşil Alanlarda Haşerelere Karşı İlaçlama Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi   ekipleri tarafından şehir merkezindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarında haşerelerle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezi genelindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarında ULV ve Holder  Pulvazör araç ve gereçleri ile başlatılan  sivrisinek, böcek ve haşerelerle etkin mücadeleyi hedefleyen   ilaçlama çalışmaları,  mahalle ve sokak aralarındaki yeşil alanları da kapsayacak şekilde sürdürülüyor.

İlaçlama çalışmaları ayrıca haşerelerin yoğun olarak bulunabileceği ve larvalarını bırakabileceği diğer yeşil alanlarda gerçekleştiriliyor.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B