Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Arı İle Çavuşoğlu Galericiler Sitesinde Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Çavuşoğlu Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan Seçen, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Çavuşoğlu Galericiler Sitesindeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, galeri esnafları ile kısa süreli sohbetlerde yaptı.

Çavuşoğlu Galericileri Sitesindeki esnaf ziyaretine, Nevşehir’in sevilen sanatçısı Kürşat, ünlü şair Dursan Ali Erzincanlı ve AK Parti Nevşehir Teşkilatı mensupları da katıldı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B