Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, iki ayrı merkezde sürdürülen yol düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak hizmet alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Seçen 2000 Evler Mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesi üzerinde asfalt yenileme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemeler yaptı. Sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgiler alan Başkan Seçen, yoldaki düzenlemelerin en kısa süre içerisinde tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine açılması yönünde talimat verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sonra Esentepe Mahallesi’ nin Ürgüp caddesi üzerinde devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B