Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen Yeni Galericiler Sitesi ve Fevzi Çakmak Caddesinde Seçim Çalışmasına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, seçim çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki esnaflar ile Yeni Galericiler Sitesi’ndeki esnafları Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan Seçen, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan çeşitli meslek dallarında uğraş veren esnafları ve Yeni Galericiler Sitesinde faaliyette bulunan esnafları ziyaret ederek, işlerinde başarılar dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte kısa süreli sohbetler yaptı.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B