Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, insan sağlığının vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirterek her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden tıp alanında görev yapan kişilerin de bu anlamdaki üstlendikleri önemin ciddi önem taşıdığını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sağlıklı hayatın sürdürülmesinde sorumluluk taşıyan tüm sağlık personellerinin ciddi fedakarlıklarla çaba harcadıklarını dile getirdi.

Seçen mesajında daha sonra şunları vurguladı; “Yaratılmışların en şereflisi olan insanın sağlığı her şeyin üzerindedir. Sağlıklı toplumların her alanda başarılı olacağı bilinen bir gerçektir. Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları, hedeflenen dengeli ve başarılı toplumun oluşumunda önemli bir misyon üstlenmektedirler. Böylesine anlamlı bir günde, görev yapan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum.”

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B