Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı İle Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte seçim gezilerini sürdürüyor.

Başkan Seçen, bu çerçevede bugün Zübeyde Hanım Caddesi ile Göktürk Caddesi üzerinde değişik meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, esnaflardan büyük ilgi gördü.

AK Parti Nevşehir Teşkilat yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu ziyaretlerde esnaflarla da sohbet ediyor.

Seçim gezilerinde cadde boyunca vatandaşlarla da ayaküstü sohbetler yapan Seçen ve Arı, vatandaşların sorunlarını da dinleyerek çözümüne de katkı sağlıyor.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B