Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanı Ağbal : “Yarınlarımız Bugünden Daha İyi Olacak”

Silivrispor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0

Başkan Seçen, İçişleri Bakanı Soylu'nun Nevşehir Mitingine Katıldı

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kardeşler, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Veda Ziyaretlerine Esnaflardan Başladı

Nevşehir Belediyesi, Şehrin Yeşil Alan Ağını Artırıyor

Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinde Önemli Gelişme

1.Etap Bölgenin İmar Planı Belediye Meclisi Tarafından Onaylandı

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilme süreci içerisindeki Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı, Nevşehir Belediye Meclisi’nde görüşüldü.

Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kentsel Tasarım Müdürlüğü ile iş birliği halinde hazırlanan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap uygulamasının yapılacağı Eski Zahire Pazarı ve eski Sebze Pazarı bölgesini kapsayan bölgenin İmar Planı, Nevşehir Belediye Meclisi üyeleri tarafından görülerek oy birliği ile onaylandı.

Şehir merkezinin modern bir şehirleşme modelini de ortaya koyacak Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabını için TOKİ,  bölgenin uygulama projelerini hazırlama süreci ile birlikte 1. Etap inşaatı için ihale işlemlerini de başlatacak.

Bu aşamada Eski Zahire Pazarı ve Eski Sebze Pazarı bölgesindeki hak sahipleri ile de Nevşehir Belediyesi arasında konut veya arsaların tapu devir işlemlerinin de gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

• Kübra Eczanesi
    Eski Sanayi Mah. No:10/B