Nevşehir Belediyesi’nin Altyapı Atağı Sürüyor
Nevşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları İçin Başvurular Sürüyor
İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması

Sanatçı Bülent Serttaş’tan, Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Bülent Serttaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Kazakistan Fahri Başkonsolosu Dr. Halil Uluer ve Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer’in de hazır bulunduğu ziyarette, sanatçı Bülent Serttaş,  Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve görevinde üstün başarılar temennisini iletti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ da, Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olan Sanatçı Bülent Serttaş’ın içten dilekleri için teşekkür etti.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D