Nevşehir Belediyesi’nin Altyapı Atağı Sürüyor
Nevşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları İçin Başvurular Sürüyor
İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Baydaş’dan Başkan Arı’ya Tebrik Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen tebrik ziyaretinde konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, bakanlık çatısı altında beraber çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğu Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden de ayrı bir sevinç duyduğunu belirtti. Başkan Arı’ya hayırlı hizmetler temennisinde bulunan Bakan Yardımcısı Baydaş, Nevşehir’de gençlere yönelik verilecek hizmetlerde Başkan Arı ile birlikte hizmet vermekten de büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı tebrik ziyaretinden büyük bir onur duyduğunu belirtti.

Bakan Yardımcısı Baydaş’ın, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlere sağlanacak hizmetlerde ortak işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ellerinden gelen çabayı göstereceğine inandığını aktaran Arı, Baydaş,’a teşekkür etti.

Başkan Arı, daha sonra ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş,  çiniden yapılı kaftan takdiminde bulundu.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D