Nevşehir Belediyesi’nin Altyapı Atağı Sürüyor
Nevşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları İçin Başvurular Sürüyor
İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması

Başkan Arı, Paşa Konağı Önündeki Parkta İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Paşa Konağı önündeki park içerisinde yürütülen düzenleme çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulunduğu Paşa Konağı önündeki park içerisinde vatandaşlardan gelen istek üzerine talimat vererek başlattığı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden burada sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler de alan Arı, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

BAŞKAN ARI PARK İÇERİSİNDE İZMARİT TOPLADI

Park içerisindeki incelemeleri sırasında çevreye rast gele atılan izmaritleri fark eden Başkan Arı, temizlik çalışmalarına bizzat kendisi de katıldı. Yerdeki izmaritleri toplayan Arı, park içerisindeki vatandaşlara da çevrelerini temiz tutmaları konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Arı; “Daha yaşanılabilir bir şehir oluştururken vatandaşlarımızın da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz. ‘Temizlik imandan gelir’ ilkesinden hareketle vatandaşlarımızın gelecek kuşaklarımıza örnek olmasını bekliyoruz” dedi.

Arı, modern şehre yakışır bir park alanının oluşturulacağını belirterek, çalışmalar kapsamında park içerisindeki kamelyalar tadilatlarının yanı sıra parkta süs bitkilerinin yenileceğini söyledi. Arı, sulama sisteminin de yeniden gözden geçirileceğini ifade ederek, park alanının şehrin konumuna yakışır bir şekilde en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını kaydetti.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D