Nevşehir Belediyesi’nin Altyapı Atağı Sürüyor
Nevşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları İçin Başvurular Sürüyor
İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması

Başkan Arı'yı Ziyaret Eden İş İnsanı Leblebici'den Yatırım Sözü

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan iş insanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir’de 150-200 kişinin istihdam edilebileceği bir işletme kurma sözü verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’nin de bulunduğu ziyarette,  İş insanı Muzaffer Leblebici Başkan Arı’ya Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Rasim Arı, yakın dostluk ilişkisi içerisinde bulunduğu Muzaffer Leblebici’nin bir dönem Nevşehirspor kulüp Başkanlığı yaptığını hatırlattı.

Türkiye’nin ekonomik anlamda büyümesi adına taşın altına elini sokan iş insanlarından biri olarak Leblebici’den Nevşehir’de de taşın altına elini sokması çağrısı yapan Arı, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de iş insanlarının da ciddi bir katkısının olması gerektiğine inandığını kaydetti.

Nevşehir’in yanı sıra Düzce, İstanbul ve Gaziantep’deki işletmelerde çok sayıda insanın istihdamını da sağlayan iş insanı Muzaffer Leblebici’de, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın bu çağrısına kayıtsız kalmadı ve 150-200 kişinin istihdam edilebileceği bir işletme sözü verdi.

Belediye Başkanı Rasim Arı’da, iş insanı Muzaffer Leblebici’ye teşekkür etti. Ziyarette AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’de, Nevşehir’de istihdamın artırılması yönündeki her çalışmanın destekçisi olacaklarını dile getirdi ve iş insanı Muzaffer Leblebici’ye teşekkür etti.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D