Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Bakan Dönmez, Belediye Başkanları İstişare Toplantısına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in başkanlığında gerçekleştirilen belediye başkanları istişare toplantısına katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Uluslararası Bor Sempozyumu’nun açılışı için geldiği Nevşehir’de belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Bakan Dönmez ’in başkanlık ettiği toplantıya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Belediye çalışmalarının ele alındığı toplantı sonunda Bakan Dönmez, belediye başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önemli Linkler