Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Meteler” Filmi Ekibinden Başkan Arı’ya Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda görev alan 9 kişilik Jandarma Timinin kahramanlığının konu edildiği ‘Meteler’ isimli sinema filminin yapımcı, yönetmen ve başrol oyuncuları Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de gerçekleştirdiği ve birçok kahramanlıklarla dolu Afrin operasyonunun sinema dili ile milyonlarca kişiye aktarılan Meteler Filminin, Türk Sinema tarihin de önemli filmleri arasında hak ettiği yeri alacağına inandığını belirtti. Arı, böyle bir filmin yapılmasında katkısı bulunan yapımcılar Neslihan Boz ve Salih Aksu, yönetmen Burak Akyol ve filmde rol alan tüm oyuncuları tebrik etti.

19 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek olan ‘Meteler’ filmi için Nevşehir Belediyesinin katkılarıyla bu akşam Saat 19.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Özel Gala Programı düzenlenecek. Gala programına tüm Nevşehir halkı davetli.

Önemli Linkler