Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Mapeg Genel Müdürü Bıçkıcı’dan Başkan Arı’ya Ziyaret

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) Genel Müdürü Mehmet Bıçkıcı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Bor Sempozyumu için Nevşehir’e gelen MAPEG Genel Müdürü Mehmet Bıçkıcı, Belediye Başkanı Arı’yı makamında ziyaret etti. Arı’yı belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eden Bıçkıcı, görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Arı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bıçkıcı’ya teşekkür etti.

Önemli Linkler