Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Nevşehir’de Gerçekleşecek Meteler Filmi Özel Galası İçin Twitter’da Gündem Çalışması Yapılacak

Nevşehir’de bu akşam gerçekleştirilecek olan Meteler filmi özel galası için Twitter’da #MetelerNevşehirde  hashtagiyle gündem çalışması yapılacak.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda görev alan 9 kişilik Jandarma Timinin kahramanlığının konu edildiği ‘Meteler’ isimli sinema filminin özel galası yapımcı, yönetmen ve başrol oyuncularının da katılacağı bir programla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da başlayacak olan gala programı için 18.30-21.00 saatleri arasında Twitter’da #MetelerNevşehirde hashtagiyle gündem çalışması yapılacak.

Tüm Nevşehirlileri bu özel geceye davet eden Belediye Başkanı Rasim Arı, davetlilerden ve sosyal medya kullanıcılarından #MetelerNevşehirde hashtagini kullanarak Nevşehir’i ve Meteler filmini Türkiye gündemine taşımalarını istedi.

Önemli Linkler