Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Başkan Arı'dan İl Jandarma Komutanı Yiğit’e İade-i Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit’e iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı makamına gelerek tebriklerini ileten İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit’e teşekkür etti.

Nevşehir Belediyesi’nin her kurum ile yakın ilişkiler içerisinde olmayı bundan sonraki süreçte de devam ettireceğini kaydeden Başkan Arı, İl Jandarma Komutanı Yiğit’e de görevinde başarı dileklerini iletti.

Başkan Arı, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini de imzaladı.

Önemli Linkler