Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Nevşehir Belediyesi’nin Katkıları İle Yazar Sinan Yağmur, Gençlerle Buluşuyor

Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ile 25 Nisan Perşembe günü,  ünlü Yazar Sinan Yağmur, gençlerle gönül sohbetlerinde bir araya gelecek.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın katkıları ile gerçekleştirilecek etkinlikte yazar Sinan Yağmur 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 14.00’ de Lise öğrencileri ile aynı gün saat 20.00’ de ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda ‘Gençlerle Gönül Sohbetleri’ isimli etkinlikte bir araya gelecek.

Yazar Sinan Yağmur bu arada kitaplarını da gençler için imzalayacak.

Önemli Linkler