Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Çakır'dan Başkan Arı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, beraberindeki bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı tebrik etti.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Başkan Arı’ya görevinde üstün başarılar temennisini iletti. Çakır, Ankara’daki çalışmalarını yakından takip ettiği Rasim Arı’nın da bu başarılı çalışmalarının daha da üzerindeki bir performans ile bu şehre önemli katkılar yapacağına yürekten inandığını dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, Nevşehir’de her alanda gelişen ve kalkınan bir şehir olma yolunda ciddi projeler ile yola çıktıklarını belirterek, hemşehrilerinden aldığı destekle hedeflere ulaşacağına inandığını kaydetti.

Önemli Linkler