Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Belediye Başkanı Arı, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye başkanı seçilmesinden dolayı kendisini tebrik, belediye hizmetleri ile ilgili talep ve görüşlerini bildirmek amacıyla ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.

Tek tek ilgilendiği vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların taleplerini dinleyerek açıklamalarda bulundu. Arı: “Bizler, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile hareket ediyoruz. Nevşehir’deki tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak her mahallenin ihtiyaçlarını ayrı ayrı planlıyoruz. Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız ve bunun gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.“ dedi.

Önemli Linkler