Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Orhan Çakmak Ve Ahmet Akkuş’tan Tasavvuf Musikisi Konseri

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin 8. günün de ünlü sanatçılar Orhan Çakmak ve Ahmet Akkuş seslendirdikleri ilahilerle beğeni topladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilk bölümünde çocuklar için eğlence programları düzenlendi. Meddah gösterisinin yanı sıra Don Kişot isimli çocuk tiyatrosunu ilgiyle izleyen çocuklara etkinlikler boyunca çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Nevşehir Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısı ile kurduğu iftar sofrasındaki yemeğin ardından ise ünlü sanatçılar Orhan Çakmak ve Ahmet Akkuş sahne aldı.

Her iki sanatçıda seslendirdikleri ilahilerle büyük beğeni topladı.

Önemli Linkler