Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Ramazan Etkinliklerinde Tasavvuf Musikisi Konseri

Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan etkinlikleri her akşam ünlü isimleri Nevşehirliler buluşturmaya devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri her akşam farklı etkinliklerle Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Etkinliklerin 9. Günü Saat 18.00’da yine çocuklar için düzenlenecek olan programlarla başlayacak.

Düzenlenecek eğlence programında Hacivat-Karagöz oyununun yanı sıra çeşitli yarışmalar ve gösteriler yer alacak.

Etkinliklerin akşam bölümünde ise, Saat 20.00’den itibaren ünlü sanatçılar Orhan Çakmak ve Ahmet Akkuş yer alacak.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

Önemli Linkler