Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Görbir’den Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette GÖRBİR Başkanı Mutlu, Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Mutlu daha sonra dernek faaliyetleri hakkında Arı’ya bilgiler verdi.

GÖRBİR heyetine teşekkür eden Başkan Rasim Arı, belediye olarak sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini ve sivil toplum örgütleri ile birlikte bu şehrin gelişimine katkı sağlayacak projelere imza atacaklarını söyledi.

Ziyarette GÖRBİR Başkanı Mutlu, dernekleri tarafından açılan rapido kursuna katılan üyeleri tarafından yapılan çini tabağı Başkan Arı’ya takdim etti.

Önemli Linkler