Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Dursun Ali Erzincanlı, Bu Akşam Ramazan Etkinliklerinde

Nevşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayının, maneviyatına uygun bir şekilde yaşanması hedefiyle düzenlediği Ramazan Etkinlilerinde bu akşam ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, sahne alacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilk bölümü akşam saat 18.30’da başlayacak. İftar saatine kadar sürecek olan bu bölümde çocuklar için Meddah ve Nasreddin Hoca gösterisinin yanı sıra çocuk tiyatrosu sahnelenecek.

Nevşehir Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısı ile kurduğu iftar sofrasındaki yemeğin ardından ise ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahne alacak. Sevilen sanatçı birbirinden güzel naatlar ve şiirlerle Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

Önemli Linkler