Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Belediye Başkanı Arı, Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı ziyaret etti.

İzmir’de bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı ziyaret etti. Rektör Hotar ile bir süre rektörlük makamında görüşen Başkan Arı, geçtiğimiz yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Rektör Hotar’da, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

Rektör Hotar ve Başkan Arı ziyarette daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nin yükseköğretim alanındaki faaliyetleri , Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projeleri ve  gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Önemli Linkler