Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Ramazan Etkinlikleri, Dursun Ali Erzincanlı İle Devam Etti

Gönüllerin rahmet, paylaşma ve hoşgörüyle dolduğu onbir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, iftar sonrasında ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. İftar öncesinde çocuklar için hem eğlendirici hem de eğitici çeşitli etkinlikler düzenlenirken, etkinlik boyunca çocuklara Nevşehir Belediyesi tarafından sürpriz hediyelerde dağıtıldı.

ELLER SEMAYA AÇILDI

Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların desteği ile kurduğu iftar çadırına ise Nevşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Ezanın okunmasıyla birlikte de yaklaşık 2 bin kişinin toplandığı iftar çadırında önce eller semaya açılıp dualar edildi ardından da oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin sonrasında ise ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı Nevşehirlilerle buluştu. Geçtiğimiz günlerde yine Ramazan Etkinliklerine katılan sevilen sanatçıya ilgi yine büyüktü.

Nevşehirlilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden ve Nevşehir’e her geldiğinde kendisini evinde hissettiğini söyleyen Erzincanlı, programında naatlar ve şiirlere yer verdi.

Önemli Linkler