Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Belediye Başkanı Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Yücel Şal, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından çeşitli kesimlerden gelen hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeyi sürdürüyor. Arı, bugün de Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Yücel Şal’ı ayrı ayrı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

GENÇ GİRİŞİMCİLER

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Rasim Arı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren, Arı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Genç girişimcilere teşekkür eden Artı, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasında genç girişimcilere büyük görevler düştüğünü ifade etti.  Arı: “Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına bir araya gelerek güzel çalışmalar yapacaklarına inandığımız genç girişimcilerimizin yapacakları çalışmaları önemsiyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Nevşehir yatırımlara açık bir bölge. Şehrimizin büyümesi genç girişimcilerin bu konudaki etkili çalışmalarıyla yakından ilgili.” dedi.

KONUK BELEDİYE BAŞKANI

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’te Başkan Arı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Çekiç, Başkan Arı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Çekiç’e teşekkür eden Rasim Arı, konuk belediye başkanı ile bir süre sohbet ederek istişarelerde bulundu.

Arı’yı ziyaret edenler arasında Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürü Dr. Yücel Şal’da yer aldı. Ziyarette konuşan Şal, Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Önemli Linkler