Nevşehirliler Ramazan Etkinliklerinde Buluştu
Galatasaray’ın Şampiyonluk Maçı Ve Final Four Heyecanı Dev Ekranda Yayınlandı
Lale Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı
Nevşehir Belediyespor’a İlk Destek Başkan Arı’dan Geldi
Süper Ligde Şampiyonu Belirleyecek Derbi Ve Basketbolda Fınal Four Derbisi Dev Ekranda Yayınlanacak
Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Ahmet Hakan Karagül’den İlahi Ziyafeti

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde, Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Hakan Karagül seslendirdiği özel kaside ve ilahilerle Nevşehirlileri mest etti.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinliklerinin bu akşamki bölümünde TV Program Yapımcısı ve Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Hakan Karagül yer aldı.

Kardeşlik ve ümmet temalı konserleri ile 28 ülkede sahne alan Karagül, Nevşehirlilere keyifli bir ramazan akşamı yaşattı. Tasavvuf müziğinden seçkin eserlerin yanı sıra kaside ve ilahiler seslendiren Karagül’e Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Karagül’ün konseri öncesinde ise çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri ve yarışmalar düzenlendi. Şişme oyun alanında gönüllerince eğlenen çocuklara Hacivat-Karagöz ile de eski Ramazan gelenekleri yaşatıldı.

Çocuklar ve aileleri etkinlik sonunda Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların katkısı ile kurduğu iftar çadırında oruçlarını açtı.

Önemli Linkler