İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Kumu Sanata Dönüştüren Çelikdemir Ve Sevilen Sanatçı Kemal Faruk Ramazan Etkinliklerinde

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam, kumu sanata dönüştüren Veysel Çelikdemir ve son dönemde seslendirdiği ezgi ve ilahilerle büyük beğeni toplayan Kemal Faruk konuk olacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesinde saat 18.00’da başlayacak. Orta Oyunu gösterilerinin yanı sıra çocuk konserlerinin de gerçekleştirileceği etkinlik iftar saatine kadar sürecek.

İftar sonrasında ise ilk olarak, katıldığı programlarda kumu sanata dönüştürerek adeta görsel bir şölen sunan Veysel Çelikdemir yer alacak.

Çelikdemir, İslam’ın doğuşundan başlayarak tarihsel süreç içerisinde Kurtuluş Savaşı’ndan hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’a kadar birçok önemli olayı kumla resmedecek.

Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi göstermesinin beklendiği Ramazan etkinliklerinde son olarak seslendirdiği ezgi ve ilahilerle son dönemin dikkat çeken sanatçılarından biri olan Kemal Faruk sahne alacak.

Çeşitli televizyon programlarına bestelediği müziklerle dikkatleri üstüne çeken ve hazırladığı enstrümantal müzikler dijital platformlarda milyonların beğenisini kazanan Kemal Faruk, "15 Temmuz Marşı", "Biz Milletiz" ve "Önce Millet Önce Memleket" isimli eserlerini Nevşehirliler için seslendirecek.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D