İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Başkan Arı, Maç Sonu Çıkan Olaylarda Yaralanan Taraftarları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka sonunda Kocaeli polisi ve Nevşehirli taraftarlar arasında çıkan olaylarda yaralanan taraftarları ziyaret etti.

TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off final karşılaşmasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor Kocaeli Stadyumu'nda karşılaştı. 1-0 Ergene Velimeşe Spor’un üstünlüğü ile sona eren maç sonunda Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar ile polis arasında arbede çıktı. Stadyum otopark alanında çıkan arbedede taraftarlardan bazıları yaralanırken 4 taraftar ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olaylar sonrası sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine götürülen taraftarları ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, burada taraftarla ve emniyet yetkilileri ile görüştü. Olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Arı, yaşananların takipçisi olacağını söyledi.  Arı: “Maç sonunda çıkan olaylarda yaralanan, darp edilen ve gözaltına alınan taraftarımızın yanındayız. Gereğini, gerektiği gibi yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D