İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Başkan Rasim Arı, Gece İstanbul’da Ak Nokta Ziyaretinde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Beylikdüzü’nde AK Nokta ziyaretinde bulundu. Burada bulunan vatandaşlarla kucaklaşan Arı, AK Parti gönüllülerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Rasim Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte Beylikdüzü’nde bulunan AK Noktayı ziyaret etti. Burada AK Parti teşkilat mensupları ve seçmenlerle buluşan Arı, büyük ilgi gördü.  Teşkilat yöneticilerinin ve gönüllülerin çalışmalarına destek vererek buraya gelen seçmenlerle sohbet eden Arı: “Davasına sahip çıkan, gönlü samimiyet ve sevgi dolu güzel insanların özverili çalışmalarına eşlik edip destek verdik. İstanbul’u aydınlık yarınlara taşıyacak olan Binali Yıldırım için, burada bulunduğumuz sürede gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. 23 Haziran’da sadece İstanbul değil Türkiye kazanacak.” diye konuştu.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D