İstanbul’da Nevşehir Buluşması
Nevşehir’de Gençlere Ve Kadınlara Pozitif Ayrımcılık
Belediye Başkanı Rasim Arı’dan İstanbul’daki Seçmenlere Çağrı: “Fetö, Abd, Ab Ve Yunanistan’ı Sevindirmeyeceğiz”
Özel Halk Otobüslerinde Tek Tip Kıyafet Uygulaması
İstanbul’da Gençlerden Başkan Arı’ya Sevgi Seli
Rasim Arı, İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli İş İnsanları İle Buluştu

Haşere Ve Sineklere Karşı İlaçlama Çalışması Yapılıyor

Nevşehir Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl merkezindeki tüm mahalle ve sokaklar haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanıyor.

Nevşehir Belediyesi yıl boyu periyodik olarak gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte hız verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sinek ve haşereyle mücadelede en doğru zaman olan larva döneminde yoğunlaştırdığı çalışmalarla zararlı canlıların üremesinin önüne geçiyor.

Haşereyle mücadele ederken muhtelif yerlerde dezenfekte çalışmalarını da titizlikle sürdüren belediye ekipleri, özellikle Nevşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği park ve mesire alanlarında ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haşereyle mücadelede vatandaşlara da görev düştüğüne dikkat çeken yetkililer, vatandaşların mahalle ve sokaklarda çöplerin ağzı kapalı bir şekilde yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerine atılması ve çöplerin rastgele doğaya bırakılmamasına özen göstermeleri gerektiğini hatırlattı.

• Derman Eczanesi
    Kayseri Caddesi No: 16/D